Bildgalleri

Tanke om omtanke

Första gången jag satte min fot innanför dörrarna på Rost så kände jag mig välkommen. Snabbt förstod jag att människorna som skötte ruljangsen på det där stället verkligen älskade det dom höll på med. Jo, jag har nog funderat ganska mycket över sånt som handlar om bemötande och omsorg om kunden i olika typer av servicesammanhang. I mitt jobb som fotograf så är det väl egentligen samma sak, alla möten med människor. Dom blir ofta helt avgörande om det ska fungera och bli ett bra resultat i slutändan.

Nåväl, mötet är verkligen viktigt, men sen måste det bli någon substans i det man gör och levererar också, och det ska fungera i sitt sammanhang. Det är nog därför jag blir på gott humör varje gång jag kommer in till Anna-Karin och Daniel, för dom har verkligen fått kläm på allt det där som behövs för att man ska må gott och känna sig nöjd.

Nu vet jag att dom är drivna och har mycket kunskap och erfarenhet med sig, men det är nåt mer också. Jag tror att det handlar om att dom verkligen älskar det dom gör, på riktigt. Och när det får prägla allt man håller på med, då blir det helt enkelt bra. Det är en sak att maten som serveras gör gott för kroppen och målar smakupplevelser på tungan, men att man dessutom alltid känner sig genuint välkommen, på riktigt, det är oslagbart.

Hälsningar/Johan Gunséus

Ps. Det här är några bilder som jag fick välja alldeles själv. Det blev många kaffebilder men det är inte så konstigt, jag är en kaffenörd och älskar gott kaffe. Fler och andra bilder som jag har gjort finns på Rost. Ds

 
     
Rost Mat & Kaffe

ÖPPETTIDER:
Måndag-Fredag 11.00-19.00 Lör 11.00-17.00 Sön 11.00-16.00

Lilla Rost

ÖPPETTIDER:
SEMESTER STÄNGT